close

NJERËZ TË TEPËRT - Film i Gjatë Artistik


Produksioni: Some Kind of Production
Skenari dhe Regjia: Arben I. Kastrati
Aktorët: Arben I. Kastrati, Shkelzen Veseli, Dardane Mehmeti.
 

Sinposisi

Ndërsa familja e Arbenit po lëviz, në rrugën e tyre, ata e shohin një vend për të shtën. Arbeni 5 vjeçar bie në dashuri me filmbërjen dhe vendos të jetë regjisor. Mungesa e mundësisë për të krijuar dhe torturuar nga pasojat e krijimit të filmit të parë, ai vendos për të deklaruar veten të vdekur, ndërsa ende është i gjallë.

 

Partnerët tanë