close

MOLLA E KUQE - Film i Animuar

Produksioni/ Production: Çak Consulting
Skenari/ Screenplay: Mentor Berisha
Regjia/ Director: Mentor Berisha

Minutazhi: 8 min

Karakteri kryesor i "Mollës së Kuqe" është një krimb. Ai është shumë i zhdërvjellët dhe kurioz, duke vepruar çuditërisht dhe papritur në situata të shumta. Ai është një karakter i veçantë, me syze, shumë të zbehta dhe të mprehta. Karakteri i dytë është një UFO me sytë e shtrirë dhe një trup hekuri. Ai mund të vrasë me rrezet që dalin nga sytë e tij. Pas luftimeve të shumta midis të dyve, krimbi zgjohet dhe shohim se e gjithë gjëja ishte një iluzion.

Partnerët tanë