close

SHKURTA - Film i Shkurt Artistik

Produksioni: Circle Production
Skenari: Arzana Kraja
Regjia: Arzana Kraja
DOP: Fitim Shala
Aktorët: Kaona Sylejmani, Bislim Mucaj.
Kohëzgjatja: 20min
Sinopsisi: Historia pa dialog për Shkurtën, vajza e pestë në familje. Shkurta dhe babai i saj mbijetojnë luftën, por përballen me dhimbjen, ndjenjën e fajit dhe jo-komunikimin me njëri-tjetrin.

Partnerët tanë