close

KOLONA - Film i Shkurt Artistik

Produksioni: Ajo Pictures
Skenari: Besian Hysaj
Regjia: Ujkan Hysaj
Drejtor i Fotografisë: Samir Karahoda
Kohëzgjatja: 28min 
Aktorët: Sunaj Raça, Arbnesha Grabovci, Irena Cahani, Don Raça, Enis Krapi, Vllado Jovanovski, Bislim Muqaj.

Sinopsisi: Kosova 1999. Një rresht i refugjatëve ndalet në pikën e kontrollit serb. Paraushtarak serb nxjerrin Ademin dhe dy djem, djalin i tij dhe nipi i tij nga makina. Ademi përpiqet të paguajë për jetën e fëmijëve, por nuk ka para të mjaftueshme. Ata i thonë atij se ai mund të shpëtojë vetëm një fëmijë me këto para. Ai duhet të vendosë se cilin duhet të shpëtojë.
 

Partnerët tanë