close

SI QENI N'RRUSH - Film i Shkurt Artistik

Produksioni: Koperativa
Skenari: Driton Hajredini 
Regjisor: Yll Çitaku & Driton Hajredini
Cast: Vedat Bajrami, Osman Azemi, Mensur Safqiu.
Sinopsisi: Lufta në Kosovë, 1999. Tre miq, artistë vizualë, nuk mund të qëndrojnë në tensionin e luftës dhe vendosin të largohen nga qyteti dhe të shkojnë për fshat, duke kërkuar paqe dhe heshtje. Megjithatë, në rrugën për në një fshat, ata gjejnë veten në një situatë të paparashikueshme. Njëri prej tyre duhet të vdesë.

Partnerët tanë