close

HEROI - Film i Gjatë Artistik


Produksioni: Iliria Film
Skenari: Luan Kryeziu
Regjia: Luan Kryeziu
Drejtor Fotografie: Roger Simonsz
Kompozitor: Billy Cobham
Aktorët: Arben Bajraktaraj, Adriana Morina, Cun Lajci, Salahudin Bilal, Enver Petrovci, Xhemi Aga
Kohëzgjatja: 112min
Sinopsisi: Rrethanat sociale që e shoqërojnë, ndikimin politik dhe ekonomik në ndryshimin e karakterit kryesor, i cili kishte virtytet parimore. Dashuria, sinqeriteti ndershmëri gjunjëzohen drejt problemeve ekonomike të cilat ndikojnë në ndryshimin e sjelljeve të individëve, familjes dhe marrëdhënieve shoqëruese.

 

Partnerët tanë