close

JETA ËSHTË E ËMBËL - Film Dokumentar

Produksioni: Viki Movie Theatre

Skenari: Sabri Pajaziti

Regjia: Sabri Pajaziti

Producent: Violeta Kabashi

Drejtor i fotografisë: Festim Rexhepi

 

Sinopsisi: Një projekt iniciativë nga një grup artistësh të cilët përpiqen ta formojnë një orkestër muzikore nga muzikantët e verbër. Hapi i parë fillon me takimin me dy tre këngëtarë të njohur të estradës, pastaj përmes tyre dalngadale gjatë hulumtimit vijnë edhe shumë muzikantë tjerë të verbër. Ndonëse me shumë përpjekjet serioze të dy anshme, arrihet të krijohen kontakte, intervista, pika muzikore, madje edhe një koncert i suksesshëm, por nuk arrihet të formohet edhe orkestra. Peripetitë e grupit të artistëve me regjisorin në njërën anë, dhe përpjekja e muzikantëve të verbër (afro 13-të) në anën tjetër, kurorëzohen me një koncert të suksesshëm para një audience të shkëlqyeshme.

Partnerët tanë