close

KULLA E SAHATIT - Film i Shkurt Artistik

Produksioni: Isstra

Skenari: Arzana Kraja

Regjia: Arzana Kraja

Producent: Shkumbin Istrefi

Drejtor i fotografisë: Fitim Shala

Montazha: Faton Hasani

Aktorët: Luan Jaha, Selman Jusufi, Ahmet Spahiu, Sylejman Lokaj, Luan Kryeziu

 

Sinopsisi: Rrëfim i shkurtër për një vend të vogël, ku njerëzit nuk e respektojnë kohën dhe fillojnë të kenë çrregullime të kohës së tyre personale. Rrëfimi tregohet nga këndvështrimi i kohës, e cila zemërohet nga kjo shpërfillje dhe vendos të mos punojë më për këta njerëz. Personazhet mundohen të gjejnë shpjegim shkencor për këtë fenomen, por nuk ia dalin. Për këtë çrregullim, ata vendosin ta fajësojnë mjeshtrin e orëve të qytetit dhe e thërrasin atë për ta gjetur zgjidhjen.

 

Partnerët tanë