close

GOMARET E KUFIRIT - Film i Gjatë Artistik

Produksioni: Film Mission

Skenari: Jeton Neziraj

Regjia: Jeton Ahmetaj

Drejtor i fotografisë: Shukri Kaçaniku

Montazha: Agron Vula

Aktorët: Shkumbin Istrefi, Florentina Ademi, Hysen Binaku, Luan Daka, Hazir Haziri

 

Sinopsisi:  Të vendosur në një zonë midis Jugosllavisë dhe kufirit shqiptar në vitin 1968, një mësues idealist dëshiron ta kalojë kufirin me Shqipërinë, ku beson se do ta gjejë një shtet të komunizmit ideal.

Partnerët tanë