close

Kosova Filmi

Kosovafilmi është themeluar me  20 shkurt  1969 si organizatë për prodhimin, distribuimin dhe shfaqjen e filmave. 

Kosovafilmi ka zhvilluar aktivitetin e vet në sektorin e prodhimit, me filma të shkurtër, dokumentarë dhe më vonë filma të metrazhit të gjatë, ndërsa tani funksionon si arkivë e filmit në Kosovë.

Kosovafilmi ka Kinotekën si arkiv të veçantë publik për lëndën filmike.

Për më shumë klikoni KËTU

https://youtu.be/-OZKFLXXxXU

 

Partnerët tanë