close

ÇLIRIMI

Regjisor: Burim Haliti  

Producent: Burim Haliti 

Aktorë: Xhelal Haliti, Valmir Selimi  

Gjatë luftës, një mësues dhe një nxënës mbesin të bllokuar në një shkollë fillore, ku arrijnë të mbijetojnë për disa muaj me frikë dhe uri të vazhdueshme. Një ditë lufta do mbarojë, por a do jetë ky një fund i lumtur për ta?

Our partners