close

E KUQJA

Regjisor: Gazmend Nela 

Produksion: Frame  

Aktorë: Mevlyd Osmani, Fatime Llugiqi – Ademi, Luan Kryeziu, Kenan Gurgurovci  

Ka ardhur dita që Gjoni duhet të lajë gjakun e vëllait të vrarë. Midis nderit të familjes e traditave kanunore të gjakmarrjes dhe vrasjes së dikujt të afërt për të, çfarë do të zgjedhë ai?

Our partners