Links

Links

Ministria e kultures rinise dhe sporteve e Kosoves
Kinoabc
European Film Promotions
Oscars

Film funds:

Qendra kinematografike Kombetare e Shqiperise
Fondi i Filmit të Maqedonisë
Qendra Kroate Audiovizuele
Medienboard

Festivals:

Berlinale
Festival de Cannes
Sarajevo Film festival
Cottbus film festival
Winterthur film festival
Trieste Film Festival
Dokufest
Skenaup
Prifilmfest
Fest Film Kosova "Hyjnesha në Fron"